Pripremni radovi

Pripremni radovi su vrlo bitan proces, pre postavljanja keramike. Zid treba da bude maksimalno ravan,a coskovi pod uglom od 90 stepeni.

U proces pripremnih radova ubrajamo:
Malterisanje

Postavljanje keramike, treba da ide na izuzetno ravan zid. Jako je bitno, da Vam bude dobro izmalterisan toalet. Mi, kao profesionalni keramicari, mozemo maksimalno da ispravimo neravnine zida, do 1 cm. Sve preko 1cm, niko ne bi smeo garantovati da nece otpasti plocice.

CERESIT lepak, treba koristiti, jer je on vise od 30 godina preporuka svih najboljih majstora. Savetujemo Vam, da uzmete nase majstore zidare, za malterisanje toaleta. Oni profesionalno urade svoj deo posla i posle njih, keramika se postavlja na gletaricu ili cesalj maximalno i bez greske. Ustedite mnogo lepka, a pri tome dobijete mnogo visu klasu keramike.

Hidroizolacija

Nanosi se na mesto gde se zadrzava vlaga ili voda u vasoj kuci. Pre postavljanja hidroizolacije, treba da se utvrdi, koja ce biti odgovarajuca hidroizolacija za Vas problem. Zid, moramo da pokvasimo vodom, da bi materijal bolje bio primljen na podlogu. Vec spreman materijal nanosimo na zid, nazubljenom gletaricom ili cetkom.
Materijal se nanosi dva puta na zid ili pod. Jako je bitno, da se jednom nanosi horizontalno, a drugi put vertikalno. Po coskovima, morala bi da ide gumena traka. Traka bi bila izuzetno korisna, ako bi doslo do malog razdvajanja zidova, da spreci proces vlage ili vode.

Zidanje, ugradnja tus kabine ili kade

Mi ugradjujemo tus kabinu ili kadu, takodje i zidamo tus kabinu po zeljenoj velicini i izgledu.
Za Vase ideje, imamo resenje!