Postavljanje pločica Keramicar Novi Sad

Postavljanje keramike nije ni malo lak posao. Treba mnogo godina rada, da bi se naucio ovaj posao profesionalno i pedantno raditi. Postoje mnogi problemi pri postavljanju keramike, od otpadanja plocica, pucanja plocica od nepoklapanja fugni, do strcanja plocica. Dakle, ovaj posao, treba obavljati samo lice koje je specijalizovano za lepljenje plocica.

Treba svakodnevno da se radi posao, kako bi sve bilo perfektno odradjeno. Do otpadanja plocica, najcesce dolazi kada majstori lepe preko boje na zid. To, ne sme da se radi, jer vremenom boja otpada od vlage. Takodje, preko boje, ne sme da ide nikakav premaz, nego boja mora jednostavno da se skine, da se dodje do maltera i da se na malter lepe plocice. Ne dajte nikom da vas zavarava i garantuje drugacije od gore navedenog, jer pogresno postavljanje dovodi do otpadanja plocica. Ne bi trebalo da se radi na lepinje ili kugle jer tu moze doci do otpadanja i pucanja istih.

Takodje, ne bi smelo da se gletaricom nanese pola zida, pa da se krene sa lepljenjem plocica, jer dok zalepite dva reda plocica, treci naneti deo lepka se osusi i ne hvata za plocicu i otpada. Takodje, lepak je jako bitan, treba koristiti cerezit provereni lepak. Lepak, pri nanosenju plocica, ne sme nikako da bude suv, mora da se po malo razvlaci kao zvaka. Kad se cesljem nanese lepak i postavi plocica sve izgleda u redu, ali naprotiv, on ne hvata ako ne znate odredjenu gustinu lepka.

Ne dajte svakom da Vam lepi plocice. Dobro proveriti sposobnost i iskustvo keramicara, jer i zidar, moler i dr. mozda znaju postaviti keramiku, za evro dva i cenu spustiti, ali to je daleko od sigurnih i profesionalno uradjenih plocica. Tu, mogu nastati i ozbiljniji problemi, od neuklapanja pocica, strcanja ivica, do pucanja plocica. Ivice granit plocica su jako ostre i moze doci do povrede, ako nije postavljena keramika kako treba. Pazljivo izaberite najbolje resenje za Vas dom, poslovni prostor i sl.
Mi cemo Vam pruziti najkvalitetniju mogucu keramiku, sve laserski odredjeno do milimetra.
Imamo veliko iskustvo, mnogo uradjenih plocica i mnostvo zadovoljnih klijenata.
Mi znamo sve male tajne keramike, ulepsacemo vas dom do maksimuma. Takodje posedujemo najbolji alat na svetu za rad keramike.
Pozovite nas za savet ili dogovor bez ustrucavanja, bez ikakve obaveze na saradnju